De Boarne

De Boarne is een openbare basisschool, midden in het dorp Aldeboarn. Wij zijn een dorpsschool; voelen ons onderdeel van het dorp en werken samen met veel organsisaties en instellingen binnen Aldeboarn. Onze school vormt een harmonieuze omgeving waar iedereen respect heeft voor de leefwereld en elkaar helpt. Om later goed te kunnen functioneren in de maatschappij is het nodig zoveel mogelijk kennis en ervaring op te doen. Kennis en ervaringen met het hoofd, hart en handen. Wanneer een kind zich veilig en gelukkig voelt, komt het tot de beste prestaties.

 

Tygo en Aniek

"Van inspiratie op YouTube en leren, tot lekker vies worden."

Linda Dijkstra

“Waar een kleine school groot in kan zijn”

Team De Boarne

“Om met Pipi Langkous te spreken: Ik heb het nog nooit gedaan. Dus ik denk dat ik het wel kan”

Virtuele tour

Al 100 jaar een begrip

Wist u dat onze school al meer dan 100 jaar in het centrum van Aldeboarn staat? De naam verwijst naar de rivier "de Boorne", en heeft als letterlijke vertaling: "drenken, de bron".

Team

Nieuws

Ouderportaal

Onze ouders worden geïnformeerd over alle actualiteiten via het ouderportaal Mijn School. Technische problemen? Yvonne.ferwerda@ambion.nl

lees meer

De Boarne Ambion, ambitie in onderwijs

Ambion is een samenwerkingsverband tussen Onderwijsgroep Primus (Joure) en Stichting openbaar primair onderwijs De Basis (Heerenveen). Door de krachten te bundelen is een professionele onderwijsorganisatie ontstaan waar vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal staan. lees meer

Leerling aanmelden

Bent u enthousiast geworden na uw eerste oriëntatie op onze website? Dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijke kennismaking. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken met onze directeur. Wilt u alvast uw kind(eren) aanmelden, dat kan via onderstaande link. Als wij uw aanmelding hebben ontvangen, krijgt u van ons alsnog een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking.

Nu aanmelden