Loading...
Met plezier naar school in een veilige, sociale omgeving
Betrokken op elkaar en de omgeving

EIGEN COMPETENTIES

Eigen competenties en talenten ontdekken

Voor elk kind het beste onderwijs

DORPSSCHOOL

met alle ruimte om je te ontwikkelen

De Boarne

De Boarne is een openbare basisschool, midden in het dorp Aldeboarn. Wij zijn een dorpsschool; voelen ons onderdeel van het dorp en werken samen met veel organsisaties en instellingen binnen Aldeboarn. Onze school vormt een harmonieuze omgeving waar iedereen respect heeft voor de leefwereld en elkaar helpt. Om later goed te kunnen functioneren in de maatschappij is het nodig zoveel mogelijk kennis en ervaring op te doen. Kennis en ervaringen met het hoofd, hart en handen. Wanneer een kind zich veilig en gelukkig voelt, komt het tot de beste prestaties.

 

Nieuws

Fijne vakantie!

Fusieonderzoek, nieuwsbulletin 1

Nationaal schoolontbijt, 11 november

Ouderavond 14 november

Kijkavond

Koken met kinderen

Virtuele tour

Team

 

Ambion in Onderwijs

Ambion staat voor AMBitie In ONderwijs. De vierentwintig openbare basisscholen van Ambion bieden eigentijds en kwalitatief onderwijs in de regio Joure en Heerenveen. Daarbij staan vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal. De scholen werken intensief samen, maar kennen ook ieder hun eigen gezicht.

Ambion

Leerling aanmelden

Overweegt u uw kind(eren) aan te melden op onze school? Dan nodigen wij u en uw kind(eren) van harte uit voor een rondleiding en een persoonlijk gesprek.

U kunt hiervoor klikken op onderstaande knop. De directeur neemt dan contact met u op om een afspraak te maken.

Nu aanvragen
Top