De Boarne

De Boarne is een openbare basisschool, midden in het dorp Aldeboarn. Wij zijn een dorpsschool; voelen ons onderdeel van het dorp en werken samen met veel organsisaties en instellingen binnen Aldeboarn. Onze school vormt een harmonieuze omgeving waar iedereen respect heeft voor de leefwereld en elkaar helpt. Om later goed te kunnen functioneren in de maatschappij is het nodig zoveel mogelijk kennis en ervaring op te doen. Kennis en ervaringen met het hoofd, hart en handen. Wanneer een kind zich veilig en gelukkig voelt, komt het tot de beste prestaties.

 

Al 100 jaar een begrip

Wist u dat onze school al meer dan 100 jaar in het centrum van Aldeboarn staat? De naam verwijst naar de rivier "de Boor [..]

Tygo en Aniek

"Van inspiratie op YouTube en leren, tot lekker vies worden."

Linda Dijkstra

“Waar een kleine school groot in kan zijn”

Virtuele tour

Al 100 jaar een begrip

Wist u dat onze school al meer dan 100 jaar in het centrum van Aldeboarn staat? De naam verwijst naar de rivier "de Boorne", en heeft als letterlijke vertaling: "drenken, de bron".

Tygo en Aniek

"Van inspiratie op YouTube en leren, tot lekker vies worden."

Team

Nieuws

Ouderportaal

Onze ouders worden geïnformeerd over alle actualiteiten via het ouderportaal Mijn School. Technische problemen? Yvonne.ferwerda@ambion.nl

lees meer

De Boarne & Ambion, ambitie in onderwijs

Ambion staat voor AMBitie In ONderwijs. De vierentwintig openbare basisscholen van Ambion bieden eigentijds en kwalitatief onderwijs in de regio Joure en Heerenveen. Daarbij staan vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal. De scholen werken intensief samen, maar kennen ook ieder hun eigen gezicht.

lees meer

Leerling aanmelden

Overweegt u uw kind(eren) aan te melden op onze school? Dan nodigen wij u en uw kind(eren) van harte uit voor een rondleiding en een persoonlijk gesprek. U kunt hiervoor klikken op de knop onderaan deze pagina. De directeur neemt dan contact met u op om een afspraak te maken.

Nu aanvragen