Nieuws

Nieuws

Hier leest u het laatste nieuws van onze school

Tevredenheidsonderzoeken

Onderzoek ouders via Scholen met Succes.Aanstaande maandag ontvangen alle ouders een uitnodiging van om mee te werken aan een tevredenheidsonderzoek. Jullie ontvangen via Scholen met Succes op maandag 23 november een e-mail met de link naar het onderzoek. Ook de leerlingen zullen een tevredenheidsonderzoek invullen.De resultaten komen in januari en gebruiken wij om de kwaliteit van ons onderwijs te verbeteren.Het is, voor ons, belangrijk dat jullie meewerken en de online vragenlijst invullen!

Lees meer 

Afscheid van Liesbeth. IB-wissel

Tjalleberd, 16-11-2020 Verandering IBNa vier jaar als Intern Begeleider op de Boarne te hebben gewerkt geef ik het stokje over aan Hilda Lok. Hilda is al een bekend gezicht op de Boarne, als leerkracht van groep 8.Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier op de Boarnegewerkt. Genoten van de kinderen en heel fijn samengewerkt met de collega’s. Naast één dag op de Boarne, werk ik ook nog twee dagen op de van Maasdijkschool in Heerenveen. Hier kan ik meer uren krijgen, zodat ik mijn drie werkdagen op één school kan invullen. Ondanks dat de Boarne een speciaal plekje in mijn hart heeft, kies ik toch voor het werken op één school. Dit geeft mij meer rust.Bedankt voor de fijne samenwerking en wie weet oant sjen yn it moaie Boarn!Liesbeth Jonkman-Poepjes 

Lees meer 

Schoolontbijtjes naar de Voedselbank

Voor iedereen brengt deze Corona-tijd vol protocollen en afspraken consequenties met zich mee. Zo eten de kinderen van de Boarne uit Aldeboarn elk schooljaar enthousiast mee met het Nationaal Schoolontbijt. Maar. Eh. Mogen alle messen wel in dezelfde boter? Wie verdeelt er jam over de bordjes in de lokalen? Mogen ouders wel helpen om broodjes van de kleuters te smeren? Daarom is deze keer besloten om alle ontbijtjes te doneren en gezien de enthousiaste reactie van de Voedselbank in Heerenveen was dat vast en zeker de goed beslissing!

Lees meer 

Ambion fusie-feest!

Vandaag is het dan zover en hebben alle scholen van Ambion de nieuwe vlag in top gehesen.Voor deze gelegenheid hebben we (kado van het bestuur) nieuwe pleinspelletjes gekocht. Er is met veel plezier en enthousiasme samen mee gespeeld!Meer foto’s staan bij afbeeldingen.

Lees meer