Nieuws

Nieuws

Hier leest u het laatste nieuws van onze school

Fijne vakantie allemaal!

De april-mei vakantie begint in elk geval met prachtig weer! Wij wensen jullie allemaal twee goede weken en zien elkaar weer op maandag 6 mei.

Lees meer 

Paasmarkt

Superleuk, zo’n drukbezochte Paasmarkt! Morgen laten we weten wie de winnaars zijn van de spelletjes èn natuurlijk wie het aantal paaseitjes goed heeft geraden.We bedanken de OR voor de organisatie.Er zijn nog onverkochte paasknutsels. Wilt u het kunstwerk van uw kind nog kopen, dan kan dat morgen nog op school.Foto’s staan in het fotoalbum.

Lees meer 

Communicatie medezeggenschapsraad

De medezeggenschapsraad (MR) heeft als taak te controleren of school zijn zaken goed voor elkaar heeft. Ook eventuele veranderingen in de organisatie zullen door de MR goedgekeurd moeten worden. In de raad zitten twee leerkrachten en vijf ouders. Alle ouders hebben er belang bij dat de school goed draait en gelukkig is dat meestal ook het geval. Maar als er zaken zijn die niet goed lopen kan het zijn dat de MR daarbij kan helpen. Als ouders problemen ervaren met school, is de leerkracht en/of directie/IB'er heet eerste aanspreekpunt. Mochten zij er niet met de leraar en/of directie/IB'er uitkomen, dan kunnen ze de MR vragen om hulp. Op de site van De Boarne vind je welke ouders in de MR zitten en hoe die te benaderen zijn.Leden van de MR komen daarnaast ook actief bij ouders op bezoek. We praten met 4 tot 5 gezinnen per schooljaar over school, wat goed gaat, wat verbetering nodig heeft en om ideeen op te doen. De MR komt regelmatig bijeen. Van iedere MR-vergadering worden notulen openbaar gemaakt via het Ouderportaal. Je kunt ze vinden in het mapje ‘Documenten’. Duco KramerVoorzitter MR

Lees meer 

Groep 7 en 8

In een vorig bericht heeft Jildou Nynke jullie al laten weten dat ze de Boarne gaat verlaten. Wij vinden dat erg jammer voor onze school maar willen Jildou vooral bedanken voor haar positieve en intensieve tijd en inzet op de Boarne. Wij hebben er alle begrip voor dat ze de keuze maakt voor meer dagen op een school en feliciteren haar met deze kans. Lokwinske! Jildou is deze week voor het laatst bij ons op school.Vanaf maandag 21 januari verwelkomen we Hilda Kooistra-Lok in groep 7 en 8. Hilda komt alleen op de maandagen en Aizo zal de andere 4 dagen les geven aan deze klas. Dat hiermee zijn extra tijd voor ICT-ontwikkelingen komt te vervallen is erg jammer, maar het is eerst niet anders. Stabiliteit in de klas is gewaarborgd en dat heeft de prioriteit.Welkom Hilda! 

Lees meer 

Tevredenheid ouders en leerlingen.

Uiteindelijk zijn we bijzonder blij met het aantal ouders dat de vragenlijst heeft ingevuld.  Bedankt voor de 76% deelname!Nieuwsgierig geworden naar de uitslag? Kijk dan op scholenopdekaart.nl 

Lees meer 
Deel deze pagina